Allerslev Skole søger tre lærere, den ene til et barselsvikariatet

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Ledige lærerstillinger til Allerslev Skole pr. 1. august 2023

Drømmer du om et job på en fantastisk skole med et godt teamsamarbejde, anerkendende tilgang og højt humør?

På Allerslev Skole skal vi finde nye kolleger, så det er netop nu, at du har chancen for at blive en del af et stærkt fællesskab. Kunne du tænke dig et arbejdsliv, hvor du aldrig er alene, men en hverdag hvor du løser opgaver og udfordringer i tæt samarbejde med dine gode lærer- og pædagogkolleger? Vil du også gerne have et job, hvor din personlige indsats kan være den helt afgørende forskel på, hvordan et barn oplever skoledagen?

Kollega nr. 1 - Vi søger en lærer til en fast fuldtidsstilling i vores indskoling. Her leder vi efter en lærer som brænder for klasselæreropgaven, dansk og musik.

Kollega nr. 2 - Vi søger en barselsvikar på fuld tid til vores mellemtrin. Skemaet byder på undervisning i dansk, matematik, engelsk og idræt.

Kollega nr. 3 – Vi søger en lærer til en fast fuldtidsstilling i vores udskoling. Her byder skemaet på dansk og klasselærerfunktion, samt madkundskab og idræt.

Uanset om du kan se dig selv som kollega nr. 1. 2. eller 3, så vil du blive en del af et årgangsteam som mødes en gang om ugen og du vil møde engagerede vejledere og mulighed for co-teaching. Vi kan tilbyde dig mentorordning, egen arbejdsplads og gode fysiske rammer.

Stærk og empatisk klasserumsleder

At være lærer for børn kræver, at du på den ene side skal kunne sætte en meget klar retning i klasserummet og på den anden side skal du møde børnene der hvor de er, positivt og anerkendende. Du skal være tydelig i din målsætning for børnenes læring, som skal tilpasses den enkelte elevs udviklingstrin.

I samarbejdet med din kolleger skal du være en teamplayer der har lyst til og mod på at spille en aktiv rolle og bidrage konstruktivt i det professionelle læringsfællesskab. I en travl hverdag er det vigtigt at du kan bidrage med humor, varme og fagligt engagement.

En god skole og en god arbejdsplads

Allerslev Skole ligger i Lejre by, tæt på stationen med togforbindelse til Holbæk, Kalundborg og Roskilde. Vi er en tresporet skole med ca. 650 elever i 0.-9. klasse, 51 lærere og 25 pædagoger i SFO.

Vi vægter både faglighed og kreativitet – de er hinandens forudsætninger. Skolens værdigrundlag er, Fællesskab – Livsglæde – Nysgerrighed – Faglighed. For os betyder det, at både medarbejdere og elever skal trives og udfordres optimalt i et udviklende og inkluderende læringsfællesskab.

Du bliver en del af en arbejdsplads med hjælpsomme og fagligt dygtige kolleger med fokus på inkluderende læringsmiljøer, en god og rar omgangstone og en ledelse, som interesserer sig for dig, din arbejdsglæde og din faglige udvikling.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte skoleleder Annette Bønlykke på tlf. 29298246 eller viceskoleleder Karin Mielke på tlf. 20261318.

Du er derudover meget velkomment til at kigge forbi til en rundvisning og en uddybende snak. Du kan også læse mere på https://allerslev-skole.aula.dk/

Ansøgningsfrist d. 15. juni 2023 kl. 12.00, vi afholder samtaler mandag og tirsdag d 19. og 20. juni 2023.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=e03d8e00)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lejre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Lejre Kommune, Bispegårdsvej, 4320 Lejre

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=e03d8e00&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5837940

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet