Entrepriseleder/Projektleder søges.

Profilbillede
dato

Entrepriseleder/Projektleder søges.

 

SærByg Entreprise ApS er en ung virksomhed som har øje for renoveringer af høj kvalitet og sigter efter at være brancheførende.

 

Hos os er den gode dialog samt udførsel af kvalitetshåndværk i højsædet, hvilket vi ser som grunden til, at vi har langvarige partnerskaber. Kom med på mellemstore renoveringer samt nybyg hos SærByg Entreprise ApS, hvor godt arbejdsmiljø og kvalitetsbevidst arbejde har sikret os en stabil markedsposition. Vi søger nu en erfaren projektleder med flair for mennesker, tekniske og byggejuridiske discipliner, til et engageret team i en ung virksomhed i vækst.

 

Beskrivelse af opgaven:

Som projektleder hos os får du styring af egne projekter i samarbejde med kollegaerne på kontoret. Du bliver ansvarlig for at drive mellemstore entrepriser og for selve udførselsteamet. Du skal fungere som byggeleder for egne samt eksterne leverandører og udførende håndværkere. Du kommer typisk til at sidde med et til flere projekter ad gangen, og kan også have mindre sideløbende opgaver. Du har det overordnede overblik og kan håndtere en høj grad af kompleksitet.

Du er i stand til at være lydhør og kan kommunikere med mange forskellige typer mennesker med øje for det optimale resultat. Derfor tænker du i løsninger og er handlekraftig, også hvis sagerne slår knuder, ligesom du er tilpasningsdygtig, når tingene ændrer sig. Som leder har du det overordnede ansvar for at projektet lever op til den aftalte kvalitet, pris og tid. Du har ansvar for udførende egenproduktion og underentreprenører samt agere byggeledere ved mindre entrepriser. Hovedtidsplanen holder du tråd i, ligesom du er primær kontaktperson både i forhold til underleverandører, bygherre, myndigheder og rådgivere. Det er dig, der bidrager til indgåelse af aftaler, holder styr på dokumentation, sikrer fremdrift i projektet og sørger for godt eksternt samarbejde med alle aktører.

 

Faglig forventning:

- At støtte dine medarbejdere med de ressourcer, de har brug for, og være RMI-ambassadør.

- At bidrage til udregning af projekterne i tilbudsfasen.

 - At udarbejde og følge op på overholdelse af tidsplaner samt sikre aflevering af projektet til rette tid og kvalitet.

- At afholde byggemøder samt have løbende dialog med leverandører og underentreprenører.

- At have økonomisk ansvar for byggerierne, herunder løbende styring af sagsøkonomi samt at sikre optimal udnyttelse af byggeressourcer med fokus på tid, materialer og arbejdskraft.

 

Vi kan tilbyde:

- En arbejdsplads med korte beslutningsveje, flad struktur og højt til loftet.

- Et godt kollegaskab og arbejdsmiljø i ung organisation.

- Et firma i vækst, hvor der er fokus på udvikling.

- Rig mulighed for at præge eget arbejde og udvikle dig fagligt.

- Attraktive løn og ansættelsesvilkår, sundhedsforsikring og pension.

 

Dine kvalifikationer:

- Evt. er uddannet konstruktør eller lignende helst suppleret med en håndværksmæssig baggrund (foretrukket som tømrer).

- Har erfaring med hovedentrepriser og mindst 5 års erfaring indenfor entreprenørområdet samt kendskab til renovering, logistik, byggeteknik og planlægning.

- Kan tackle konflikter, der opstår på byggepladsen og sikre ro og overblik i en hektisk hverdag.

- Er god til risikovurdering og kender reglerne for byggeri, eksempelvis AB18, AB Forbruger, AB Forenklet

- Er vant til at håndtere mellemstore byggeprojekter som entreprenør og har erfaring med projektledelse i byggebranchen.

- Har salgs- og forretningsforståelse og kan sætte dig i kundens sted.

- Er løsningsorienteret, kan tage ejerskab og sørge for kvalitet og økonomistyring

- Trives med at være sparringspartner.

- Er en holdspiller med menneskelig forståelse, der møder folk med rummelighed.

- Har erfaring med planlægning, tids- samt økonomistyringssoftware. Og har du kendskab til E-Komplet, Inspectly er det en fordel, men vi skal nok klæde dig på.

 

Løn i forhold til kvalifikationer. Arbejdssted: Kontoret i Kirke Såby, samt byggepladser på Sjælland og i og omkring Storkøbenhavn. Interesseret?

 

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Administrerende direktør Asbjørn Bluhme på tlf. 40 92 90 47 eller via mail: sab@saerbyg.dk Ansøgninger sendes til Kontoansvarlig Susanne Klinke på: sus@saerbyg.dk Vi afholder løbende samtaler med egnede kandidater til stillingen, der skal besættes snarest muligt.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lejre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

SærByg Entreprise ApS, Kastanievej, 4060 Kirke Såby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-05-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6028697

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet