Nyt fra Kirke Såby i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Kirke Såby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Brunebanke, Hvalsø. Lejre.
Pileager, Hvalsø. Lejre
Håndværkerbyen, Greve
Ringstedvej, Roskilde

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Bøgevej, Roskilde
Valhalvej, Roskilde
Ottegårdsparken, Viby Sjælland.
Hyrdehøj Alle, Roskilde
Hastings Alle, Greve

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Lynghøj, Fårevejle St, Odsherred.

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

Tyveri fra køretøjer:

Industrivej, Hørve. Odsherred.
Fyrrevej, Bjæverskov, Køge.
Læskovvej, Bjæverskov, Køge. (2 sager)
Lertoften, Lejre, Roskilde.
Hovedgaden, Ubby, Kalundborg.
Svejsegangen, Karlslunde, Greve.
Nyvej, Fårevejle St, Odsherred
Enggårdsvej, Ubby, Kalundborg
Vemmedrupvej, Vemmedrup, Køge.
Læskovvej, Bjæverskov, Køge.Mistænkeligt forhold - Nykøbing Sjælland, Odsherred Kommune

Kl. 12.33 ringede en 77-årig kvinde fra Nykøbing Sjælland til politiet og fortalte, at en mand fra ’kommunen’ havde været på besøg hos hende for at spørge, om kvinden solgte biler på sin bopæl. Den 77-årige havde solgte biler for 20 år siden, hvilket hun fortalte til manden, hvortil han svarede, at han ville registrere det i kommunens systemer.

Den 77-årige kvinde havde efterfølgende kontaktet kommunen, som oplyste kvinden om, at deres ansatte aldrig henvender sig til borgerne på en sådan måde. Kommunen opfordrede kvinden il at anmelde det til politiet, hvilket hun gjorde.

Kvinden beskriver manden som værende en 30-årig dansk mand af udseende, iført blazer og pæne bukser.

Påvirket bilist – Elverdamsvej, Kirke Såby, Lejre Kommune

Kl. 13.10 standsede en politiet en personbil ført af en 26-årig mand fra Holbæk. Da der var mistanke om, at manden var påvirket af euforiserende stoffer. Han blev derfor medtaget til sygehuset til udtagning af blodprøve.

Påvirket bilist i besiddelse af kniv – Skovvejen, Mørkøv, Holbæk Kommune.

Kl. 13.25 stoppede politiet en personbil ført af en 41-årig mand fra Jyderup, da der var mistanke om, at manden var påvirket af euforiserende stoffer. Manden var desuden i besiddelse af en ulovlig kniv samt en mængde kokain og en pengesum, der indikerede videresalg. Manden blev sigtet for det hele og medtaget til sygehuset til udtagning af blodprøve.

Mistænkelig kørsel, Sydmotorvejen, Køge Kommune

Kl. 14.02 ringede en 60-årig mand til politiet og oplyste, at han kørte bag ved en slingrende bil, hvor føreren muligvis var påvirket af spiritus. Anmelderen kunne senere i forløbet berette, at føreren af bilen så fodbold, mens han førte bilen, hvilket kunne være årsag til hans slingrende kørsel. Politiet tog efterfølgende en adfærdskorrigerende samtale med ejeren af bilen.

Tilskadekomst – Bjælkerupvej, Store-Heddinge, Stevns.

Kl 14.41 kom der melding om, at en mand var blevet fastklemt under en lastbil. Manden havde været i færd med at reparere lastbilen, da en trykslange sprang og lastbilen derfor sænkede sig ned over ham. Manden kunne dog selv kravle ud fra under lastbilen. En ambulance blev tilkaldt for at tilse manden. Han var heldigvis sluppet uden alvorlige skader. Politiet orienterede efterfølgende Arbejdstilsynet om sagen.

Færdselsuheld – Gulddyssevej, Gundsømagle, Roskilde.

Kl 16.47 skete der et uheld, da en personbil ført af en 53-årig mand fra den københavnske vestegn, skulle svinge til venstre i et kryds men ramte ind i en modkørende personbil, ført af en 38-årig kvinde fra Nordsjælland. Der skete dog kun mindre materiel skade ved sammenstødet.

Vold i tog – Roskilde Station, Roskilde.

Kl 17.05 blev det anmeldt, at en mand i toget var blevet ophidset, da han var blevet bedt om at dæmpe sig, da han sad i en stillezone. Manden kastede en plade chokolade i hovedet på den passager, der havde bedt ham dæmpe sig, og passageren fik i den forbindelse en flænge ved det ene øjenbryn.

Flere patruljer blev sendt til området for at lede efter den ophidsede mand, der i mellemtiden havde forladt toget. Det lykkedes ikke umiddelbart at finde ham, men efterforskning i sagen har nu ført til, at politiet har haft kontakt til en 21-årig mand fra Vestsjælland. Han er sigtet for voldsforholdet, men nægter sig skyldig i sagen.

Påvirket bilist – Ved Stadion, Køge.

Kl 23.15 standsede politiet en personbil, da der var mistanke om, at den 52-årig lokal mand, der var fører af bilen, var påvirket af euforiserende stoffer. En narkometertest viste da også, at manden var påvirket af hash og han blev derfor medtaget til udtagning af blodprøve.

Fyrværkeri til ulempe

Politiet modtager allerede nu flere henvendelser om affyring af kanonslag mm. I langt de fleste tilfælde af gerningsmændene væk, når politiet kommer frem til stedet.

Vi vil gerne minde om, at reglerne først tillader affyring af fyrværkeri fra den 27. december og frem til og med den 1. januar – og naturligvis kun med lovligt fyrværkeri. Det kan straffes med bøde, hvis man affyrer fyrværkeri i utide. Husk at reglerne er lavet for at tage hensyn til dyr og personer, der ikke altid er begejstrede for de høje brag.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi