Respiratorisk handicaphjælper søges til vikarvagter i Kirke Såby

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du arbejde som respiratorisk handicaphjælper? Søger du nogle ekstra timer som vikar, og vil du gøre en forskel for en mand med rygmarvsskade? Så læs med her. 

Om opgaven

Stillingen er som vikar hos en rygmarvsskadet mand på 74 år, der bor i en etplansvilla sammen med sin hustru og en kat. Han har fuldt sprog og sidder i el- kørestol. 

Dine arbejdsopgaver omfatter respiratorisk overvågning, praktisk hjælp og personlig pleje i samarbejde med hjemmeplejen. Opgaven er alsidig, og der er både tidspunkter, hvor du står standby, og tidspunkter hvor du ledsager manden ud på ture. 

Om dig

Det er en fordel, hvis du har pleje og lifterfaring. 

Det er ikke et krav, at du har respiratorisk erfaring, da du vil blive sidemandsoplært på følgevagter. Oplæringen afsluttes med en evalueringsdag på RCØ (Respiratorisk Center Øst Glostrup Hospital), hvor dine kompetencer godkendes, og du får autorisation til at arbejde som respiratorisk handicaphjælper.

Som respiratorisk handicaphjælper vil du blive aflønnet som ufaglært hjælper. Evt. uddannelse kan desværre ikke honoreres i denne type stilling. 


Se YouTube videoerne inden du sender en ansøgning 
Se tubeskift
Se sugning
 

Arbejdstid 

Stillingen er som vikar, og der er derfor ikke noget fast timetal. Vagterne kan både være dagvagter og som vågen nattevagt.

Mødetiden er: 

Dagvagt: kl. 06.45 -19.00,

Vågen nattevagt kl. 18:45-07:00. 

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Aase Petersen på 36347900 -tryk 5 og 1. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 

I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.
Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Læs mere om DUOS på www.duos.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lejre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5947672

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet