Seneste regnskab fra SÅBY SNEDKERI ApS og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

SÅBY SNEDKERI ApS i Kirke Såby kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 2,0 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde SÅBY SNEDKERI ApS en bruttofortjeneste på 9,8 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 11,4 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


PN Skoemagerkroen ApS i Kirke Såby kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -63.907 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde PN Skoemagerkroen ApS en bruttofortjeneste på 8,9 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 7,2 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


TØMRER- SNEDKERMESTER JENS HØJBERG ApS i Kirke Såby kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 618.949 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TØMRER- SNEDKERMESTER JENS HØJBERG ApS en bruttofortjeneste på 2,7 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


HEIMDAL ELTEKNIK ApS i Kirke Såby kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 281.291 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde HEIMDAL ELTEKNIK ApS en bruttofortjeneste på 1,2 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


BAD EXPERTEN A/S i Kirke Såby kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 417.059 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde BAD EXPERTEN A/S en bruttofortjeneste på 9,4 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 8,2 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Flere artikler